Lidgeld seizoen 20 - 21

Tumbling

Tumbling I-Niveau

Toestelturnen Jongens

Het lidgeld is inclusief verzekering.
Je hebt wel nog de mogelijkheid om een extra sportverzekering voor €6 af te sluiten.

Niet inbegrepen :

1. Voor de competitiegroepen (instap competitie, toestelturnen, trampoline en tumbling) komt er nog  80 euro bij voor wedstrijdlicenties.
  2. Aankoop wedstrijdkledij verplicht (training , maillot, korte en/of lange broek,  t-shirt, leertjes , ..) afhankelijk van de groep.

Sportkans - UITPAS:

Turnclub De Zeester vzw neemt niet deel aan het systeem van “UITPAS” die ter vervanging van het systeem van sportkans dient in het seizoen 2020-2021.
De voorwaarden die het systeem van “UITPAS” aan onze club oplegt , zijn niet verenigbaar met ons huishoudelijk reglement en met onze visie.
Wie evenwel  bij het betalen van het lidgeld , door omstandigheden, problemen ondervindt,  kan ons bestuur contacteren om te kijken hoe we jullie eventueel kunnen ondersteunen na onderlinge afspraak.